Dear diary,  Weekblog

Dear Diary : weekblog 12

Deze week heb ik het gezellig met mijn zusje, ben ik druk met mijn werk en heb ik een heel spannend gesprek gehad op Skype! Meer weten over hoe mijn weekje gelopen is, lees dan snel verder!

VRIJDAG 15 maart 2019

Vanochtend uitgeslapen omdat ik de hele week al slecht slaap en vroeg wakker ben. Dus dat was wel even lekker. Toen de was gaan opruimen en mijn haar gestijlt. Helaas is mijn stijltang aan het overlijden en was het resultaat niet bepaald langdurig. Wel aantal fotootjes kunnen maken gelukkig. In de middag even met mijn zusje de stad in geweest, moest nog even langs Kruidvat want de L’Oréal had weer een 1+1 aanbieding. Tevens even het nieuwe Catch & Shine kleimasker meegenomen die ik al voorbij had zien komen op de Kruidvat Insta Stories. Hierna even langs de Action en toen zijn we even een broodje kebab gaan halen bij de Turk en die lekker opgegeten tijdens de nieuwe Temptation Island aflevering. Moet zeggen dat ik dit seizoen wel erg saai vind tot dusver. Het is een boel kijk bedrog, en goede editing skills tijdens de vooruitkijk stukjes. Na Tempa zijn we even langs de bouwmarkt gegaan want mijn zusje moest nog even een zelfklevende spijker hebben en hierna zijn we even naar Duitsland gereden, mijn zusje wilde daar nog even wat boodschapjes doen. Eenmaal weer thuis samen nog een wijntje gedaan en toen is mijn zusje tegen 21.00 uur naar een vriend gegaan. Ik ben de troep gaan opruimen, pyjama aangedaan en ben lekker op de bank gekropen. Gek genoeg ondanks dat ik vanochtend had uitgeslapen, was ik hartstikke moe en viel op de bank in slaap. Het was maar 45 minuten maar toch. Tegen middernacht de laatste wandeling met Roza gemaakt en op tijd mijn bedje in gegaan.

ZATERDAG 16 maart 2019

Vanochtend vroeg wakker, de dag zoals altijd begonnen met mijn gebruikelijke twee kopjes koffie. En toen begonnen met de wekelijke grote schoonmaak in huis. Normaliter doe ik dit doordeweeks, maar daar ben ik deze week door werkdrukte niet aan toe gekomen. Dus dat wordt vandaag even opofferen. Ik was tegen een uurtje of drie klaar, de weekblog aangevuld en ben even letterlijk gaan uitwaaien in de storm met Roza, het was droog gelukkig maar erg windy. Eenmaal weer thuis bezig gegaan met het eten, pannetje macaroni, heb ik de komende dagen ook even geen omkijken naar het avondeten. In de avond nog wat dingetjes uitgezocht, in huis beetje lopen rommelen.

ZONDAG 17 maart 2019

Ik lag vannacht of beter gezegd vanochtend pas laat in bed, het was 06.39 uur. Ik dacht dat ik wel lekker ging uitslapen, maar ik was om 11.45 uur klaar en klaar wakker. Slapen ging gewoon echt niet meer dus het er maar bij gelaten. Voelde me wel best “brak” vandaag, heel moe en futloos en een wattenhoofd. Ik heb mijn paastak van zolder gehaald en ben die gaan decoreren en later even een beetje gewandeld met Roza. In de avond The Vampire Diaries verder gekeken.

MAANDAG 18 maart 2019

Een groot to-do lijstje. De ochtend begint lekker productief en krijg twee artikelen af. Maar even na de lunch krijg ik onrust. Kan me slecht tot nauwelijks concentreren, dus ik ga een beetje in huis opruimen en rommelen. Ik bel mijn beste vriendin hierna even en dat even mondde zich alweer snel uit in twee uur lang kletsen. Na het bellen mezelf toch echt even weer aangepakt en verplicht tot het schrijven van twee artikelen vandaag. Maar dit is niet meer gelukt tot het nieuws mij van het oktoberplein in Utrecht bereikte. Ik was hier zo naar van en zo geschrokken van de beelden dat de onrust die ik al had alleen maar versterkt werd. Ik heb er nog een beautyblog/review blog uit weten te persen, maar dat was het dan ook echt. Mijn hoofd blijft maar malen vandaag. Hopelijk morgen een betere dag. En voor alle Utrechters heel veel sterkte! Vreselijk wat daar vandaag gebeurt is :’-(

DINSDAG 19 maart 2019

Vanochtend alle artikelen voor deze week afgerond. Top! Dat voelt lekker en geeft mij de rest van de week weer tijd om vooruit te werken. Tegen de middag gedoucht ik moest mijn haar weer wassen. Dit hele karweitje ben ik al gauw een uur zoet mee. Vervolgens aankleden en opmaken en ga ik even met Roza wandelen. Die eenmaal weer bij huis afgeleverd ga ik direct door naar het station, ik heb eindelijk weer een afspraak met mijn psycholoog. Dit gesprek verliep anders dan verwacht en vond ik echt emotioneel slopend, was blij dat het erop zat! Ik had gelukkig direct aansluiting met mijn trein en kon dus direct naar huis. Eenmaal weer in mijn woonplaats direct naar de AH gegaan voor de wekelijkse boodschappen, heb ik dat nare karweitje ook maar direct gehad. Om 17.49 uur was ik thuis en heb ik alle boodschappen opgeruimd, Roza direct eten gegeven en heb mezelf een wijntje ingeschonken. Even bijkomen voordat ik met het eten aan de gang ga. In de avond begonnen met de Netflix documentaire van Madelaine McCann. De eerste afleveringen vond ik heel interessant, tot dusver vind in het beslist een aanrader om te gaan kijken. Het is een heel bizar verhaal en gebeurtenis.

WOENSDAG 20 maart 2019

Today is not my day.

DONDERDAG 21 maart 2019

Vandaag mezelf even herpakt na die vreselijke nare dag van gisteren. Ik moest vroeg op want het laatste cadeautje van mijn beste vriendin werd bezorgd. En de bezorging start hier altijd vanaf 08.45 uur. Nadat de pakketjesman geweest was probeerde ik even weer in de workmode te komen, dat duurde even maar tegen de middag was het dan zover. Heb er vandaag nog twee artikelen voor volgende week kunnen uitpersen. Dus daar was ik echt blij mee! Om half 4 heb ik een tweede Skype gesprek voor mijn toffe geheime project dat er gaan gaat komen. Helaas kan ik er nog niet teveel over zeggen want alles is nog niet helemaal rond, maar het wordt amazeballs! Begin van de avond even geklept met mijn beste vriendin, dat was wel even weer gezellig. Na het telefoongesprekje nog even snel langs de Action gegaan. Eenmaal weer thuis ben ik gaan douchen, pyjama aangetrokken en verder gegaan met de documentatie van Madelaine McCann op Netflix.

 

Till next week sweets!

Something is wrong.
Instagram token error.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.