Dear Diary : Weekblog 11


Dear diary, Weekblog / vrijdag, maart 15th, 2019

VRIJDAG 8 maart 2019

Ik heb onwijs slecht geslapen vannacht. Lag er voor mijn doen op tijd in (02.00uur) maar was om half 6 klaar en klaarwakker. Na 1,5 liggen woelen en me opvreten van irritatie besloten dat het genoeg is geweest en ik maar aan het werk ga. Doordat ik gisteren een baaldag had en er van werkelijke productiviteit niet veel is terecht gekomen wil ik voor vandaag 4 artikelen schrijven. Ik weet niet of me dit gaat lukken maar ik ga het proberen. Anders in het weekend ook nog maar even aan de slag. Ik haal mezelf een kopje koffie op en ga aan de slag met het eerste artikel. Dit artikel is een vrij maatschappelijk heftig artikel, maar wel eentje waar in 100% achter sta te schrijven, ondanks het creepy onderwerp. Tja wat kan ik zeggen ik ben een held op sokken. Ik ben drie uur bezig geweest met het schrijven hiervan, inclusief onderzoek, lay-out, seo en inplannen voor maandag. Hierna besluit ik dat de huishouding er ook aan moet geloven, want ook dat had ik gisteren willen doen en is er niet van gekomen door mijn irritante dag van gisteren. Ik stofzuig de boven en benedenverdieping, ik stof af, doe de toiletten boven en beneden, neem de keuken af, dweil de beneden verdieping. En dan neem ik een kopje koffie mee naar boven voor een kleine break. Tijdens mijn break ga ik bezig met de weekblog voor vandaag, gisteren nog even aanvullen en dan is het tijd de lay-out op te maken. Ik plan de blog in voor 15.00 uur vanmiddag. Ik krijg een dipje maar daar geef ik niet aan toe, want ik ga mijn laatste huishoudelijke klusje van de dag doen, namelijk de badkamer schoonmaken. Ik schrijf ook nog een artikel en lever een pitch in voor campagne. Eind van de middag komt mijn zusje nog even langs. We drinken samen een wijntje en dan moet ze naar huis. Mijn avondje houd ik een beetje chill.

ZATERDAG 9 maart 2019

Uitgeslapen en de dag begonnen met wasjes opruimen en zelfverzorging- ontharen, haren wassen en een maskertje, body en face scrub. Eenmaal uit de douche ga ik mijn nageltjes lakken, voeten en handen en ondertussen laat ik even een gezichtsmaskertje intrekken. Ondertussen luister ik muziek, heb zojuist ons songfestival nummer voor het eerst gehoord en ik ben helemaal hooked! Wat gaan we met een prachtig nummer naar het Songfestival zeg wauw! Tegen half 7 in de avond is mijn beste vriendin bij me. We houden een lekker chill avondje, ik laat haar een paar nagellakjes uitzoeken, we eten hapjes, taart en chippies en ondertussen kijken we naar Bohemian Rhapsody en we sluiten de avond af met Magic Mike XXL, die hadden we al lang niet meer gezien en dat was echt even leuk om weer gezien te hebben. Ik heb een behoorlijke Matt Bomer verslaving dus deze heerlijke man halfnaakt aanschouwen is zoals je begrijpt echt geen straf 😉 Mijn beste vriendin gaat om 02.00 uur naar huis en we bellen onderweg even, doen we altijd zodat ik zeker weet dat ze veilig aangekomen is thuis. Nadat we opgehangen hebben zet ik stiekem nog een keer Magic Mike XXL aan en geniet nog een keer van deze mooie mannen voor het slapen gaan.

ZONDAG 10 maart 2019

Vandaag neem ik een bewust chill dagje, afgezien van een aantal uurtjes research voor een aantal later bekend te maken doeleinden, doe ik helemaal niets. Lekker relaxen. Er valt nog behoorlijk wat natte sneeuw vandaag dus lekker wandelen zit er vandaag niet bij, maar dat geeft helemaal niets want zowel Roza als ik zijn vandaag een beetje lui.

MAANDAG 11 maart 2019

Vandaag begon niet lekker eind van de ochtend tot bijna eind van de middag lag mijn website eraf. Mijn hosting was eerst totaal niet te bereiken dus ik heb voor 2/3 van de dag in de stress gezeten wat er nu allemaal aan de hand was. Toen ik uiteindelijk te horen kreeg dat er een storing was bij mijn hosting was ik immens opgelucht. Ik merkte na deze bevestiging dat ik letterlijk zat te shaken van de stress dat ik mezelf even van alles gedistantieerd heb en een wandeling met Roza ben gaan maken, er was precies even een droog moment tussen de buien door dus snel pakken die kans. Eenmaal weer thuis zat ik “te vol” om te schrijven en ben ik het ook niet meer gaan forceren. Ben de social media aspecten allemaal gaan doen en heb de avond even voor mezelf genomen.

DINSDAG 12 maart 2019

Ik heb vanmiddag een Skype gesprek voor een nieuw project waar ik helaas nog niet teveel over kan vertellen afgezien dat het gewoon hartstikke gaaf is en gaat worden! Ik was best zenuwachtig, dat heb ik altijd met dit soort zakelijke gesprekken.

WOENSDAG 13 maart 2019

Slecht geslapen. Laat erin en vroeg eruit. Moet een aantal zakelijke dingen regelen via de mail en telefoon. Daarna beneden even stofgezogen. Toen ik daarmee klaar was belde de pakketjesman aan, ik had even weer een voorraad besteld voor Roza’s onderhoud- brokken, botjes, koekjes, oorcleaner, ontwormingstabletten. Kortom dat heeft me weer best een gat in mijn portemonnee geslagen. Gelukkig heb ik er dan de eerst komende maanden dan ook weer geen omkijken naar. Hierna ben ik gaan schrijven, ik wil de artikelen voor volgende week af hebben en ingepland hebben staan. Halverwege de middag was het tijd voor de wekelijkse hel dat boodschappen halen is. Vervelend klusje vandaag mede door de storm en ik het louter met een fiets moet doen. Heb me werkelijk een breuk getrapt zowel de heen als de terug weg. Op de 1 of andere manier slaag ik er altijd in om welke richting ik ook maar op ga tegenwind te hebben. Ik was zeiknat toen ik weer thuis was. Hele meuk in de kasten gewerkt en hierna direct de douche in want ik verkleumd tot op het bot. Eenmaal weer uit de douche de social posts gemaakt voor de blog van vandaag en ben ik met Roza gaan wandelen. Eind van de middag kwam mijn zusje langs om samen haar nieuwe baan te vieren. We hebben Chinees eten gehaald en we hebben een wijntje gedronken. Ze is rond een uurtje of 9 naar huis gegaan want ze was bekaf. Logisch natuurlijk na zo’n spannende dag. Ik heb de avond afgesloten met The Vampire Diaries.

DONDERDAG 14 maart 2019

Vandaag weer een drukke werkdag op de planning. Ik moet drie artikelen schrijven, een story post maken, een pitch inleveren en een Instagram foto bewerken en posten. Ik was vrij afgeleid dus ik ben tot 18.13 uur bezig geweest met al mijn to-do’s. In de avond ben ik nog even de stad in geweest en kwam ik een oude vriend tegen die ik al jaren niet meer gezien heb, al hebben we wel altijd contact gehouden via Whatsapp en social media. We zijn even koffie gaan drinken in de stad en voordat we het wisten was het bijna 21.00 uur en was het sluitingstijd. Hij is nog even meegelopen naar mijn huis en we hebben afgesproken dat we er niet weer zoveel tijd overheen laten gaan voordat we weer afspreken. Wat een fijne avond. Ik ga de douche in trek lekker mijn pyjama aan en kruip op de bank met The Vampire Diaries.

Till next week sweets!

Something is wrong.
Instagram token error.

7 Replies to “Dear Diary : Weekblog 11”

 1. Ik heb ook geen mailtje gehad zag het net toevallig voorbij komen in je story’s. Misschien even nakijken babes.
  Toffe blog trouwens weer, maar dat pakket voor je hondje dat moet je inderdaad een rib uit je lijf hebben gekost vind je dat niet rot in één keer? Ik koop altijd alles gewoon op wat ik nodig ben, omdat het zo duur is. Maar vermoed wel dat er een bepaalde aanbieding ofzo was?

  Fijn weekend!
  Knuff

 2. Ik heb wel een mailtje gehad van je nieuwe blog maar lag al in bed gisteravond maar wilde toch nog even reageren dat ik weer genoten heb van een kijkje in je leven.

  xoxo

 3. Ik vind Matt Bomer ook zo knap iedereen heeft het altijd over Channing Tatum maar die vind ik zelf helemaal niet zo!! Leuk dat er nog iemand is hahahao

 4. Lijkt me dat schrikken zeg als je site eraf ligt. Alle blogposts alles weg….. snap heel goed dat je daarmee van slag was wel blij dat het is opgelost uiteindelijk moet er niet aandenken dat jij niet post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.