Dear Diary : Weekblog 10


Dear diary, Weekblog / vrijdag, maart 8th, 2019

Hi guys! Hier weer de nieuwe weekblog. Lees snel verder om te zien hoe mijn weekje verlopen is!

VRIJDAG 1 maart 2019

Ik begin de dag met het aanvullen van de weekblog en ik maak de Instagram story post voor vandaag. Zodra ik de lay-out gedaan heb plan ik de blog in voor drie uur vanmiddag. Hierna heb ik even overleg voor een campagne eind maart. Het is inmiddels twee uur als ik met dit alles klaar ben, ik ga alvast de lange wandeling met Roza maken, want ik moet zo dadelijk beginnen met de voorbereidingen voor carnaval vanavond. Net als ik onder de douche wil belt mijn psycholoog over het akkefietje van afgelopen dinsdag, dat ze me heeft laten opdraven en laten staan. Ze doet het hele voorval voor mijn gevoel een beetje lacherig af, wat ik wel gewend ben van haar door eerdere soortgelijke ervaringen, maar ik ben hier dit keer niet op in gegaan omdat ik gewoon geen tijd en zin heb deze discussie nu met haar aan te gaan. Ik ga straks uit dus heb geen zin in gedoe vooraf. Dus ik laat haar haar zegje doen en kap het gesprek af zodra de mogelijkheid daarvoor is. Vervolgens moet ik me haasten om alles op tijd gedaan te krijgen. Haren wassen, föhnen, ontharen, opmaken voor het eerste gedeelte vanavond, aankleden, beautycase inpakken, tas inpakken. Het is 18.05 uur als ik klaar ben met alles dus ik kan nog even wat drinken voordat ik om 18.15 uur weg moet. Ik haal even redbull bij de snackbar onderweg naar het station, zodat ik mijn €50 briefje even “kapot” heb. In de trein kom ik even tot rust van het ren en vliegwerk. Mijn bestie haalt me van het station en we gaan eerst even snel langs haar huis om haar haar even te doen. Hierna gaan we naar de carnaval lichtoptocht. Dit was ontzettend leuk met prachtige versierde wagens! Hierna gaan we weer naar mijn bestie’s huis om ons voor vanavond klaar te maken. We hebben allebei een “Wonderland” thema jurkje aan, ik als Alice en mijn bestie als de Mat Hatter. Het feestje in de carnavalstent was hartstikke leuk en we hebben het heel erg gezellig gehad. De avond hebben we afgesloten met een snackje bij het tankstation. Ik lag uiteindelijk om 05.11 uur in bed en ik viel direct in slaap.

ZATERDAG 2 maart 2019

Ik was om 10.55 uur wakker maar ben nog in bed blijven liggen tot 14.00 uur. Uiteraard met sloten cafeïne want ik had een beetje een hangover. Ik had niet gegeten gisteren, dus de wijn viel ietsje te hard. Stom I know! Mijn zusje appt me even na 2 uur dat ze zich ging klaar maken en dan naar mij toe kwam. Ik heb dus ook geen andere keuze dan mij klaar te gaan maken. We gaan vanmiddag eindelijk even weer shooten voor Instagram foto’s, dus ik moet alweer mijn haar wassen. Het stinkt naar rooklucht vanuit de feesttent en het pluist als een malle door al het gehop en gespring dat we gisteren gedaan hebben. Mijn zusje zit al beneden als ik de woonkamer inloop na het douchen en klaar maken. We gaan eerst even langs de AH voor croissantjes (had ik zin in) en voor een paar kleine boodschapjes. Eenmaal weer thuis ruim ik de zooi op en gaan we naar de eerste locatie. We hebben uiteindelijk best weer een aantal foto’s gemaakt, dat is even lekker! In de avond maken we een pizza klaar en gaan we 1 of ander dierentuin programma kijken op sbs9, een kijkje behind the scenes van 4 verschillende grote dierentuinen in Nederland, dit was erg leuk. Hierna zijn we Burlesque gaan kijken. Mijn zusje nam een wijntje, ik sloeg voor vandaag over, ik heb nog steeds een hangover. Dus fris en thee it is! Ik was begonnen aan The Hunger Games later die avond, had ik opeens zin in toen ik hem voorbij zag komen op Netflix en mijn zusje heeft hiervan nog een uurtje meegekeken en is uiteindelijk om 23.05 uur naar huis gegaan. Ze was moe en moest haar kaketoe voeren. Ik ben zelf The Hunger Games gaan afkijken en zat weer zo in het verhaal dat ik ook nog het tweede deel Catching Fire heb gekeken, zoals je begrijpt lag ik wederom weer heel laat in bed.

ZONDAG 3 maart 2019

Vandaag helemaal uitgeslapen en damn wat was ik dar nodig zeg. Heb wel veel naar gedroomd maar goed. De dag rustig begonnen, maar toen moest ik er toch echt aan geloven. Ik heb 4 wasjes te draaien en op te hangen, en mijn bed moet nodig verschoond worden. Dus dat doen we dan allemaal maar, met tegenzin may I add! In de avond ben ik de laatste twee delen van The Hunger Games gaan kijken en de avond afgesloten met de nieuwste aflevering van The Good Doctor.

MAANDAG 4 maart 2019

Een druk werkdagje op de planning. Ik begin de dag zoals altijd met twee kopjes koffie. Daarna ga ik me douchen en aankleden. Ik ben vandaag bezig met vier artikelen, dus dat is een pittig dagje. Eind van de middag komt mijn zusje bij me met een wijntje en een cadeautje, ze had een boek voor me- achter gesloten deuren. Mijn zusje wilde even mijn laptop gebruiken voor wat administratieve dingen dus die zat in de achterkamer te werken en ik zat in de voorkamer te werken aan mijn blog, ik was bezig met productfoto’s schieten en mijn social media kanalen. De teksten had ik allemaal gelukkig al geschreven. Tegen 19.00 uur maak ik ons avondeten bami met saté-tjes en onder het eten kijken we de nieuwste aflevering van Temptation Island. Later op de avond maken we nog even twee foto’s en tegen 22.30 uur gaat mijn zusje naar huis. Ik haal mijn make-up eraf en trek mijn pyjama aan en ga nog even op de bank liggen en iets kijken voordat ik ga slapen. Uiteindelijk gekozen om opnieuw te beginnen met The Vampire Diaries.

DINSDAG 5 maart 2019

Druk werkdagje. Omdat ik deze week ben begonnen met dagelijks bloggen ben ik veel aan het schrijven en brainstormen. Ik ben druk bezig alle artikelen voor deze week te schrijven, waar ik gisteren aan begonnen ben. En vanaf morgen wil ik bezig met de artikelen voor volgende week. Ik wil vanaf nu sowieso een week vooruit lopen. Zodat als er een dagje is dat schrijven even niet uitkomt, ik altijd content voor jullie heb klaar staan. In de avond ben lekker verder gegaan met The Vampire Diaries echt even fijn om opnieuw te kijken, dat is lang geleden.

WOENSDAG 6 maart 2019

Wederom een werkdagje. Ik ben druk bezig met de artikelen voor volgende week. Maar vandaag liep alles een beetje in het honderd zodat ik hiermee niet ver gekomen ben. De blog van vandaag die ik al had ingepland heeft zichzelf op de 1 of andere manier verwijderd. Hij was helemaal weg. Ik had de tekst in een ander programma nog wel op klad staan, maar de hele lay-out en afbeeldingen moest ik opnieuw maken en opzoeken. Ik ben hier best even zoet geweest. Hierna de Instagram foto voor vandaag bewerkt en gepost. In de avond besloten niet meer te werken omdat ik gewoon heel veel hoofdpijn heb door het gestress van vanmiddag. Ik ben de wereld van Mystic Falls (The Vampire Diaries) weer ingedoken.

DONDERDAG 7 maart 2019

Vandaag gaat ook niet zoals dat het moet gaan, echt een baaldag, erger nog dan gisteren. Ik knal overal tegen aan, laat alles vallen, ik zit mezelf gewoon in de weg. Krijg dan ook weinig gedaan qua werk. Begin van de avond ga ik even met mijn zusje een paar kleine boodschappen halen en hierna halen we even wat te eten van de Turk. We kijken vervolgens de nieuwste aflevering van Temptation Island. Ik moet zeggen dat ik me niet kan herinneren wanneer het voor het laatst zo tam is geweest in een seizoen van Tempa. We hebben inmiddels 6 afleveringen gehad dus de koppels zitten al op de helft. En er gebeurt afgezien van wat geflirt vrij weinig, dat je je dan ook afvraagt wat als we dit keer een seizoen krijgen met koppels die het wel redden? Naja, to be continued as they say. Ik heb de avond afgesloten met een paar afleveringen van The Vampire Diaries en ben voor mijn doen op tijd mijn bedje in gedoken. 02.00 uur. En ja mensen dat is voor mij op tijd! :-p

Till next week sweets!

 

Something is wrong.
Instagram token error.

5 Replies to “Dear Diary : Weekblog 10”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.