Tribute

De blog bestaat 1 jaar !!

Afgelopen vrijdag 14 september bestond de blog precies 1 jaar. Helaas had ik niet de gelegenheid toen om er even bij stil te staan, daarom doe ik dat nu met dit tributeartikel. 14 september 2017 ging mijn eerste blog online. En wat is er een hoop veranderd en hoe ver ben ik inmiddels al gekomen. Wauw. Toen ik hieraan begon had ik geen flauw idee wat ik aan het doen was of welke richting ik met de blog op wilde.

Ik stond vorig jaar rond deze tijd op een kruising. Hoe poëtisch dit ook maar mag klinken. Ik heb zulke belangrijke beslissingen genomen ter voordele van mijzelf. Ik heb de regie van mijn leven weer in handen genomen en ben mijn belangen ook voorop gaan stellen. Dit heeft verliezen met zich mee gebracht, maar des te meer winsten. Ik sta niet meer aan de zijlijn toe te kijken maar speel nu zelf mee.

Toen ik definitief besloten had om te gaan bloggen had ik geen flauw benul wat ik er nu mee wilde. Het was meer een middel om dit veranderingsproces vast te leggen. Maar al snel merkte ik dat dit toch meer en meer naar de achtergrond verdween en dat mijn focus voornamelijk kwam te liggen op inspiratieblogs. Daar haal ik mijn grootste plezier uit, om jullie te kunnen inspireren. Of dit nu is met een goede film of serie, beautyproducten, lifehacks of lifetips, wat het ook maar mag zijn ik ben daar helemaal gek op!

Nooit verwacht eigenlijk dat ik professioneel bezig zou kunnen zijn met schrijven, maar de samenwerkingen met verschillende bedrijven heeft mij het tegendeel bewezen. Dat was in het begin challenging omdat het niet 100% je eigen materiaal is en hoe doe je het bedrijf recht maar druk je wel je eigen stempel erop? Maar nu vind ik het heerlijk om dit soort artikelen te schrijven. Het is zo fijn om te mogen schrijven voor een bedrijf en creatieve content te mogen maken. Ik kan daar echt een kick van krijgen. Dankzij deze samenwerkingen ook besloten dat ik deze professionele richting op wil. Online content maken, op mijn eigen manier, mijn stem naar buiten brengen en samen met jullie dit geweldige pad te bewandelen.

Een van de grootste ontwikkelingen van het afgelopen jaar zijn denk ik toch wel jullie berichtjes. Alle e-mailtjes, DM’s en openbare berichtjes waarin jullie mij jullie verhalen voorleggen, mijn advies vragen en samen met mij een oplossing durven en willen te zoeken. Dit is echt een eer dat jullie je vertrouwen durven te leggen in mij, dank jullie wel hiervoor!

Laten we nu even een terugblik nemen op het afgelopen jaar;

De tien meest gelezen blogs van het afgelopen jaar:

1.

Hier kun je de hele blog lezen

2.

Hier kun je de hele blog lezen

3.

Hier kun je de hele blog lezen

4.

Hier kun je de hele blog lezen

5.

Hier kun je de hele blog lezen

6.

Hier kun je de hele blog lezen

7.

Hier kun je de hele blog lezen

8.

Hier kun je de hele blog lezen

9.

Hier kun je de hele blog lezen

10.

Hier kun je de hele blog lezen

De grootste highlights van het afgelopen jaar:

– 22 maart 2018 ben ik ambassadrice geworden van het sieradenmerk Rosefield

– 4 april 2018 heb ik mijn eerste campagneblog geschreven in samenwerking met Fotofabriek.nl

– Een maand later, mei 2018 had ik de 1 na de andere samenwerking waaronder Emma Matras, Wereldkaarten.nl, Ylonn, Rosefield, Hoorspecialist Schoonenberg

– 4 juli 2018 heb ik het eerste deel van de #nofilter serie gelanceerd. Een serie die mij persoonlijk aan het hart gaat en enorm fijn vind te schrijven, want dit is veelal toch n.a.v. jullie berichtjes aan mij

– 2 maart 2018 heb ik de eerste weekblog gelanceerd

– 19 februari 2018 had ik eindelijk een vaste lay-out ontwikkeld voor mijn artikelen

– 20 november 2017 heb ik aangekondigd dat ik vanaf dat moment iedere maandag, woensdag en vrijdag een blog zal plaatsen, een vast upload schema voor jullie en voor mij

– Er staan nu inmiddels 171 artikelen online, wauw wauw wauw!

Wat brengt de toekomst voor stephaniebystephanie?

Hopelijk meer van hetzelfde. Mooie creatieve content maken, inspireren, mijzelf ontwikkelen, samenwerkingen, misschien zelfs ooit mijn eigen boek uitbrengen. Wie weet! Nu met het schrijven van deze tributeblog zie ik wat ik bereikt heb in korte tijd en dat het vanuit het niets opeens opgestegen is. En nu ik weet hoe dit wereldje werkt, technisch maar ook de onderhandelingen met bedrijven, jezelf verkopen, maar tegelijk trouw blijven aan mijn eigen artistieke integriteit, weet ik zeker dat er nog veel moois voor stephaniebystephanie in het verschiet zit. The best way to predict your future is to create it – Abraham Lincoln

Zijn er nog bepaalde blogs die jullie graag willen zien terugkomen? Onderwerpen whatever. Let me know in the comments below!

Liefs,

Stephanie

X.

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

22 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.