Blogmas

Blogmas #24 – Eindejaars Q&A

Blogmas #24 – Eindejaars Q&A.

Hier zijn we dan, 24 december 2019, de allerlaatste blog voor Blogmas dit jaar. En net zoals vorig jaar heb ik ook dit jaar weer een eindejaars Q&A voor jullie. Ik heb op Instagram een oproepje geplaatst waar jullie, jullie vragen konden insturen. Ik heb zoveel vragen binnen gekregen dat ik ze niet allemaal in deze blog kan plaatsen, maar er komt vast in het nieuwe jaar wel weer een nieuwe Q&A en dan behandel ik ze dan. Anders wordt deze blog wel erg lang haha! So let’s get started…

Ik ben erg ongeduldig en koppig. Dus dat zijn er twee haha. Vroeger kon ik best geduldig zijn en situaties afwachten, maar tegenwoordig heb ik daar gewoon geen zin meer in. En mijn koppigheid heeft er altijd al ingezeten en dat is ook onveranderd gebleven. Bijvoorbeeld wanneer ik op een bepaalde impasse met iemand beland en ik merk dat diegene absoluut niet wil meewerken, werk ik ook niet mee. Merk ik dat diegene mij wel tegemoet wil komen als is het maar een beetje, dan leg ik rustig the rest of the way af, daar heb ik absoluut geen moeite mee. Maar gebeurt er niks, gebeurt er bij mij ook niks.

Tweede kerstdag, dat ik geen sociale verplichtingen heb en gewoon lekker mijzelf kan zijn samen met mijn zusje. Lekker eten, drinken, cadeautjes uitwisselen. Gewoon zoals kerst bedoeld is.

Jazeker! Waar ik in de begintijd van mijn blog nog wel wat persoonlijke dingen deelde heb ik door de tijd heen gemerkt dat dit je in het dagelijkse leven heel erg kan tegenwerken. En daarnaast lezen ook mensen mijn blog van wie ik dat liever niet gehad had, dus tja enige censuurschap is gewoon noodzakelijk. Naast deze praktische overweging, sta ik er trouwens tegenwoordig ook persoonlijk helemaal achter om bepaalde aspecten privé te houden.

Wij hebben zeker weleens onze dingetjes. Echt ruzie kun je het niet meer noemen want we hebben er allebei een hekel aan om “gedoe” tussen ons in te hebben staan. Maar woordenwisselingen en meningsverschillen die hebben we zeker. Geen enkele relatie is perfect en dat hoort ook niet zo.

Erachter komen dat bepaalde mensen die ik heel erg hoog had zitten toch wel heel erg anders te blijken zijn dan dat ik aanvankelijk dacht. En ik voor mijn eigen gezondheid besloten heb dat dit soort negativiteit nu moet wijken in mijn leven en ik zonder dit soort heftige emotionele dingen verder wil.

8 september 2011. Toen is mijn Roza geboren.

Dat is een goeie haha! Verstandelijk gezien weet ik zeker wat hiermee te doen, net als jij waarschijnlijk. Soms is het gewoon lastig. Ook al weet je diep van binnen wel dat deze ex je toch niets goeds gaat brengen. Maar de ultieme tip? Het terugkomen stopt pas wanneer jij dit stopt.

Misschien iets minder een controlfreak te zijn.

4.594.

Aan tweede kerstdag zeker wel. We gaan lekker gingerbread houses decoreren, lekker gourmetten, cadeautjes uitwisselen, lekker relaxen, het gezellig hebben. Dus ja zeker!

Peter.

Nee. Ondanks dat ik katholiek ben opgevoed, zie ik kerst niet als een een religieuze feestdag.

Dat houd ik privé.

Ja, dat heeft zeker een reden. Dit soort gevoelszaken horen niet op het internet thuis. Begrijp me goed, dit is mijn mening. Ik merk gewoon dat dit soort persoonlijke dingen voor mij privé zijn en ook privé te horen blijven. Dit werkt voor mij gewoon beter. Dus jullie zullen niet snel iets over mijn liefdesleven te horen of te zien krijgen of ik moet het gevoel hebben er echt zeker van te zijn dat dit een toekomst heeft.

6 januari komt de eerste blog weer online. Ik weet nog niet of ik in het nieuwe jaar een vast uploadschema ga hanteren of niet. Maar dat laat ik jullie in het nieuwe jaar uiteraard weten!

Kerst. Oud en nieuw heb ik niet zo heel veel mee om eerlijk te zijn.

Als het daten is met iemand die je helemaal nog nooit gezien hebt (zoals met bijvoorbeeld online daten) dan ligt mijn voorkeur bij de bioscoop. Hoe stom dat ook mag klinken. Maar ik schaam mij er helemaal niet voor om te zeggen dat zo’n eerste date hartstikke spannend is en om al constant face to face te zitten en louter de focus te hebben voor elkaar, vind ik een beetje much zo met elkaar voor het eerst ontmoeten. Dus dan onderneem ik liever wat, zodat je na de film ook iets leuks hebt om over te kletsen zonder het gevoel te hebben dat het zo geforceerd ‘elkaar leren kennen’ is. Ik bedoel het hele date proces bestaat uit elkaar te leren kennen en te zien of je bij elkaar past en of er een mogelijke toekomst samen in zit. Daar heb je nog tijd zat voor. Maak het je die eerste date gewoon een beetje gemakkelijk.

Ahhh zo lief dank je wel! XX

Alles werkt online tegenwoordig. Dus ik ben zeker niet tegen op online daten. Het is alleen niet gemakkelijk.

Nee, geen sex op de eerste date. Again, mijn intake. Ik heb er echt geen oordeel over als jij wel sex hebt (gehad) op de eerste date. Als het goed voor je voelt doen. Voor mij is sex gewoon niet iets om direct mee te beginnen. Hoe aantrekkelijk ik iemand ook kan vinden.

Tot en met 5 januari. Op 6 januari verschijnt de eerste blog van het jaar alweer online.

Hahaha heel random deze vraag! Maar ja, vind hem niet verkeerd.

Billy Idol – Rebel Yell.

Een versierde slaapkamer met witte en rode rozen, losse blaadjes op de grond, en een hartje vorm op het bed met daarin in het midden een flesje parfum van Calvin Klein – Eternity. Muziekje, kaarsjes, drankje, hele decorum was gewoon ontzettend romantisch.

Mijn hondje heet Roza en ze is nu 8 jaar.

Mr.Sandman. Maakte me niet zoveel uit wie dit nummer zingt, dit nummer is het allerslechtste nummer ooit gemaakt! Als ik dit hoor word ik er gewoon geïrriteerd van, vreselijk!

De roaring 20’s. De kleding, voor zowel de mannen als de vrouwen. De make-up, de muziek. Ik vind dit gewoon een hele classy era. Love it.

Ja, ik heb om nieuwe Harry Potter merchandise gevraagd dus ik heb zeker het idee dat ik hierin absoluut niet teleurgesteld ga worden haha. Kan overigens haast niet meer wachten van nieuwsgierigheid haha!

Arrogantie. Vreselijk. Als een man zichzelf helemaal geweldig vind ben ik er al op afgeknapt.

Deze vraag krijg ik wekelijks wel haha. Het zijn mijn eigen krullen, puur natuur, geen pruik, geen permanent, geen extentions.

Ja, ik denk dat iedereen dit wel een keer heeft meegemaakt.

A Quiet Place. Gisteren (23 december) toevallig gezien samen met mijn zusje. Echt een goede sci-fi horrorfilm! Beetje vergelijkbaar in de trant van Birdbox, alleen is het dit keer geen zicht, maar geluid. Is te zien op Netflix.

Echt gehuild afgelopen november. Daarnaast ben ik sowieso een emotioneel ding, dus ik huil snel bij series of films. De laatste keer zal ergens deze week geweest zijn bij het kijken van One Tree Hill.

Meer mijn eigen grenzen aangeven. Ik kan soms te gefocust zijn op een ander dat ik daarbij mezelf helemaal vergeet. Maar daar ben ik nu mee bezig om dat te veranderen. En dat het meer en/en gaat worden in plaats van en/of.

Dit waren ze guys! Hoop dat jullie het het een leuke Q&A vonden en dat ik jullie vragen heb beantwoord! Zoals ik dus al heb aangegeven tijdens deze Q&A zit Blogmas er na vandaag weer op en neem ik lekker kerstvakantie. Even genieten van de feestdagen en tot rust komen. En dan zien jullie de eerste blog van het nieuwe jaar verschijnen op 6 januari 2020! Hopelijk tot dan guys!

Ik wens jullie allemaal een ontzettend fijne kerst en hoop dat jullie een leuke jaarwisseling hebben! Kortom – A Very Merry Christmas and A Happy New Year!

See ya next year!

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.