Blogmas #22 – Weekly Diary | kerstinkopen doen, druk druk en naar de weinachtsmarkt in Duitsland


Blogmas, Weekly Diary / zondag, december 22nd, 2019

Blogmas #22 – Weekly Diary | kerstinkopen doen, druk druk en naar de weinachtsmarkt in Duitsland.

Deze week ben ik al enorm druk, drukke dagen, korte nachten. Gelukkig was er ook nog genoeg ruimte voor leuke dingen, als kerstinkopen doen en gezellig naar een echte weinachtsmarkt in Duitsland!

ZONDAG 15 december 2019 

Vandaag een mix dagje, beetje chillen, beetje werken aan Blogmas. In de avond ben ik lekker One Tree Hill aan het kijken. Besluit dat ik wel een wijntje verdiend heb dus trek lekker een flesje open. Even unwinden

MAANDAG 16 december 2019 

Vandaag weer een dagje huishouding, maar heb er absoluut geen zin in deze keer, dus ik doe louter het nodige. Rest komt later deze week wel. Vervolgens even de stad in geweest, moest even langs de Kruidvat, en een pakketje ophalen. In de avond zou ik eerst visite krijgen maar dit ging uiteindelijk niet door. Maar stiekem vond ik dat ook helemaal niet erg, want ik had een enerverend dagje vandaag en vond het zodoende ook wel even lekker om gewoon onder een dekentje op de bank te kruipen en mijn serie verder te gaan kijken. 

DINSDAG 17 december 2019 

Met mijn zusje de eerste boodschappen voor kerst gehaald, belangrijkste spul hebben we nu in huis. Hierna zijn we nog even naar de Action gegaan en terwijl ik later de boodschappen aan het opruimen was, heeft mij zusje het avondeten door gebeld. Een kapsalon yummy! We zijn met het eten doorgereden naar mijn zusjes huis. Daar hebben we een lekker chill avondje gehad. Lekker eten, wijntje en we hebben Riverdale & Gilmore Girls gekeken. Was heel gezellig. 

WOENSDAG 18 december 2019 

Vroeg uit de veren, pakketjesman komt weer vandaag. Helaas is er maar een gedeelte geleverd dus hopelijk komt het andere morgen. Heb vandaag een hele hoop sociale verplichtingen waar ik niet aan ontkom en waar ik best gestresst van word. Daardoor kon ik pas laat op de avond met de blog voor vandaag aan de gang. Ik kon nog net twee afleveringen van One Tree Hill kijken voordat ik op bed moest aangezien ik er morgen weer vroeg uit moet. 

DONDERDAG 19 december 2019 

Pakketjesman komt weer langs en aangezien die hier ontzettend vroeg in de ochtend langs komt sta ik om 8 uur op met mijn goede gedrag. Ik merk dat de nachten van maximaal 4,5 uur slaap me een beetje beginnen op te breken. Maar goed teveel te doen vandaag dus cafeïne cafeïne cafeïne. Terwijl ik wacht op de pakketjesman ga ik bezig met het restant van de huishouding wat nog is blijven liggen. Stofzuigen, dweilen, sanitair, twee wasjes, badkamer. Jeeh! (NOT!) Als de pakketjesman is geweest ga ik douchen, haar wassen, opmaken en bezig met de Femme Luxe blog van vandaag. Wanneer dit erop zit komt mijn zusje mij eind van de middag ophalen om kerstcadeau’s voor mijn familie te gaan kopen die met eerste kerstdag komen. Sommige van deze cadeau’s bleken nogal een challenge te zijn omdat het bijna in iedere winkel uitverkocht was. Gelukkig op het allerlaatste moment (letterlijk!) geslaagd. Eenmaal thuis waren we allebei helemaal uitgeblust van al het lopen en zoeken naar de cadeau’s, we besloten de avond af te sluiten met een wijntje.

VRIJDAG 20 december 2019

Ik word vandaag wakker met een ontstoken ooglid. Het ziet er werkelijk waar niet uit en ik heb er behoorlijk last van. Dus besloten om mijn buitenhuis to-do’s van vandaag af te zeggen. Dus mijn zusje nam deze even over. We gaan morgen naar een weinachtsmarkt in Duitsland, dus ik skip liever vandaag en dat mijn oog vandaag even rust krijgt van make-upjes en whatever, zodat ik morgen de deur uit kan. Dus vandaag wordt een huiselijk rommel dagje.

ZATERDAG 21 december 2019

Vroeg uit de veren want vandaag komen de (bijna) laatste kerstcadeautjes binnen. De pakketjesman komt altijd vroeg en dat is op zaterdag helaas ook geen uitzondering. Terwijl ik wacht op de beste man, ben ik alle cadeau’s gaan inpakken. Toen de pakketjesman geweest was ben ik de douche ingegaan en me gaan opmaken en aankleden. Mijn ooglid is nog wel wat dik, maar het branderige gevoel is eruit en met een beetje make-up is de schade nagenoeg weg te werken. Dus top! De weinachtsmarkt was hartstikke leuk en mijn zusje en ik hebben het ontzettend gezellig gehad. We waren allebei lekker relaxed en helemaal in de kerstsfeer. We zijn in een prachtig reuzenrad geweest, lekker uit eten geweest en we hebben de avond afgesloten bij mijn zusje thuis met een wijntje. Ik ben wel op tijd naar huis gegaan, omdat ik moe was en mijn zusje ook want die had vandaag ook een vroege dag. Dus even na middernacht was ik weer thuis. Ik heb me direct klaar gemaakt voor bed en lekker onder de wol gekropen.

ZONDAG 22 december 2019

Zoals iedere zondag neem ik vandaag ook een lekker chill dagje. Ik draai wat wasjes, verschoon mijn bed en pak nog een cadeautje voor mijn vader in die ik gisteren op de weinachtsmarkt nog even op de valreep gekocht heb. Verder kijk ik lekker One Tree Hill verder (seizoen 5 inmiddels) onder een dekentje op de bank. Even genieten nog van alle rust vandaag. Want de komende week wordt natuurlijk weer hectisch en druk met alle feestdagen en alle voorbereidingen daarvan vooraf.

Disclaimer: dit was de laatste Weekly Diary van het jaar guys! Till next year, till the new decade!

Something is wrong.
Instagram token error.

10 Replies to “Blogmas #22 – Weekly Diary | kerstinkopen doen, druk druk en naar de weinachtsmarkt in Duitsland”

 1. Hele gezellige blog en die drukte komt me bekend voor!!!
  Vlieg ook al de hele week van hort naar her tijd van het jaar hè!!!

  Tot volgend jaar met de nieuwe Weekly!!

  Knuff

 2. Toffe Weekly 😉
  Ben vandaag ook gaan kerstinkopen doen in de stad wat een hel!!!
  Helft is er niet, kunt over koppen lopen en de lijst wat allemaal te doen lijkt alleen maar langer te worden ipv korter HELP!

 3. Jammer dat er geen laatste weekly meer komt van de feestdagen enzo.
  Maar ja aan de andere kant ook wel logisch want je hebt 24 dagen achtereen gepost.
  Maar toch blijf ik het jammer vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.