Blogmas #21 – Een terugblik op 2019


Blogmas / zaterdag, december 21st, 2019

Blogmas #21 – Een terugblik op 2019.

Het einde van het jaar tikt weer aan guys en wat kunnen we er anders over zeggen dat het wederom voorbij gevlogen is?! Tijd voor een terugblik op 2019 in deze 21ste Blogmas post! Lees snel verder!

Beste aankoop?

2019 was het jaar van de kapotte apparaten, veel heb ik moeten vervangen. Zoals de wasmachine, blu-ray speler, waterkoker etc. Dus tja, dan zou ik zeggen dat deze apparaten de beste aankopen waren aangezien ik dit nogal nodig ben.

En qua leuke dingen denk ik dvd’s of blu-rays.

Welk nieuwsitem staat je nog bij van dit jaar?

Dat wij dit jaar het Eurovisie Songfestival wonnen! Als iets nieuws wat dit jaar dan was het natuurlijk deze te gekke overwinning! Nog steeds zo trots als een pauw!

Best gelezen blog?

De Essence – You Better Work! blog. Heel verrassend moet ik zeggen. Van alle dat ik dit jaar gereviewd en geschreven heb, had ik zelf een andere uitkomst verwacht.

Mijn favoriete blog van 2019?

Ik heb natuurlijk weer veel geschreven dit jaar, 251 artikelen om precies te zijn (inclusief deze), dus het is onmogelijk om ze zo allemaal voor de geest te halen. Maar de eerste die mij te binnen schiet is de terugblik op mijn Halloween blog van dit jaar.

Welke foto’s vertellen het meest over mijn 2019?

Dit zijn mijn “Best Nine” van 2019 op Instagram.

Wat heb ik dit jaar voor het laatst in mijn leven gedaan? En wat voor het eerst?

Ik heb mij dit jaar voor het laatst ondergeschikt aan anderen gesteld. Ik ben best een leuk mens en ik mag verwachten dat de mensen die ik zelf uitkies in mijn leven mij, net als ik hen, goed behandel. En qua eersten heeft dit jaar heeft voornamelijk in teken gestaan van mijzelf met heel veel dingen pushen en uit mijn comfortzone trekken. Dit heeft zowel positieve als negatieve resultaten gehad. Maar het zijn wel stappen waar ik trots op ben.

Wat heb ik dit jaar te weinig gedaan?

Te weinig ontspannen. Het was een behoorlijk pittig jaar, waarbij ik gewoon pas op de plaats had moeten maken, maar dat heb ik helaas niet gedaan. En ik had gehoopt dat dit jaar het jaar zou zijn waarin ik het lezen weer kon oppakken, maar helaas is dit niet gelukt. Afgezien van één boek dan. Dus ik hoop echt dat 2020 mij andere resultaten laat zien!

Wat wil ik volgend jaar anders doen?

Meer dingen doen omdat ik ze wil doen. Meer mijn grenzen aangeven en meer luisteren naar mijn eigen intuïtie. Zorgen dat mijn gezondheid (zowel fysiek als mentaal) ten alle tijde prioriteit heeft. Daarnaast hoop ik dus meer rust te kunnen creëren voor mezelf zodat ik me meer kan focussen op mijn hobby’s zoals onder andere lezen.

Wat is mijn favoriete nummer van 2019?

Bohemian Rhapsody. En ja, ik weet dat dit nummer al uit is sinds 1975 maar dankzij de film die natuurlijk dit jaar is uitgekomen, heeft dit nummer (die al een speciaal plaatsje had in mijn hart) mij op een heel andere manier compleet overdonderd.

Heb ik goede voornemens voor 2020?

Als ik iets van “goede voornemens” dan is het wel dat zoiets gewoon bullshit is. Als je daadwerkelijk iets wilt veranderen in je leven kun je dat ten alle tijde doen, dat hoeft niet op bepaalde datums te beginnen. Dus nee, ik heb geen goede voornemens.

Ik ga 2020 helemaal blanco in en ik zie wel wat op mijn pad komt!

Wat is jou highlight van 2019? En wat is je minste moment uit 2019? Let me know in the comments!

Something is wrong.
Instagram token error.

7 Replies to “Blogmas #21 – Een terugblik op 2019”

  1. Veel kan er veranderen in een jaar hè.
    Goede voornemens zijn inderdaad ruk, goed dat je dit zo ook benoemd dat verandering ten alle tijde kan.
    Zo zie ik dat zelf ook.

    Mijn hoogtepunt: mijn vriend
    Mijn minste punt: mijn huis kwijtraken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.