Beauty & more,  Blogmas

Blogmas #20 – Nivea Silk Mousse Limited Edition

Blogmas #20 – Nivea Silk Mousse Limited Edition.

Ik ben al enige tijd zeer enthousiast over shower foams. En Nivea heeft er zelf al enige tijd een aantal op de markt, die gewoonweg heerlijk zijn. Nu tijdens de feestdagen heeft Nivea een limited edition uitgebracht, speciaal voor de kerst, ik bedoel hoe leuk?!

De verpakking ziet er lekker feestelijk uit, met sterretjes en leuke prints. Dat brengt mij als kerst fanatiekeling natuurlijk helemaal in de kerstsfeer. En daarnaast staat het natuurlijk ook nog eens hartstikke leuk en gezellig in de badkamer (niet geheel onbelangrijk!).

Over Nivea Silk Mousse Limited Christmas Edition.

Deze verzorgende doucheschuim in een leuk kerstjasje geeft je iedere dag een zijdezachte huid. De huidvriendelijkheid van Nivea Douche Silk Mousse is dermatologisch goedgekeurd.

De foam is heerlijk zacht met zijde extract, heeft een milde zoete geur, verzorgt je huid op en top en is hartstikke leuk om als cadeau weg te geven of lekker onder de boom te leggen.

Over Nivea.

NIVEA, is één van de grootste huidverzorging merken in Nederland. Met meer dan 130 jaar ervaring in huidverzorging en met één van ‘s werelds modernste huidonderzoek centra, staat Nivea voor innovatie en kwaliteits verzorging.

Conclusie.

Je bent tijdens het douchen maar weinig nodig van het product om je lichaam goed mee te verzorgen. Na het afspoelen voelt je huid zijdezacht aan en je bent haast geen parfum meer nodig zo lekker ruikt deze Silk Mousse Limited Christmas Edition van Nivea.

Dus ben je nog op zoek naar een leuk budget cadeau dan zijn deze douche foams zeker weten een aanrader. Ze zijn overal in de supermarkt en drogist verkrijgbaar, maar deze week heeft Kruidvat een 1+1 actie, waarbij je maar €5,99 betaald voor beide! Ik zeg halen!

Ben jij al bekend met shower foams? Of heb je zoiets nog nooit gebruikt? Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw douche experiences, let me know in the comments below!

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.