Blogmas #16 – Christmas Tag


Blogmas, Tag / maandag, december 16th, 2019

Blogmas #16 – Christmas Tag.

Natuurlijk mag een Christmas tag niet ontbreken zo vlak voor kerst. So let’s go!

Glitter oogschaduw met kerst – dan in de kleur zilver of goud?

Dan sowieso goud, zilver zal mij niet mooi staan ivm mijn groene kleur ogen. Goud komt dan veel mooier uit. En daar komt bij dat ik niet veel heb met de kleur zilver.

Echte kerstboom of een neppe?

Ik heb ieder jaar een neppe op staan. Maar het mooiste is natuurlijk een echte boom. De geur hmmmm… Maar goed, dat is voor mij helaas niet haalbaar omdat ik de boom het liefst al zo vroeg mogelijk op zet en een echte boom zal dan al overleden zijn tegen de tijd dat het kerst is. Dus ondanks dat ik het erg mooi vind, blijft het voor mij dan wel een neppe.

Favoriete kerstmuziek?

Chris Rea – Driving Home For Christmas. Althans dit jaar. Dit veranderd nog weleens, maar dit jaar ben ik helemaal into dit nummer.

Favoriete kerstfilm?

Love Actually. Dit blijft onveranderd. Ik moet zeggen dat ik de laatste jaren wel veel meer kerstfilms kijk dan ooit tevoren en zodoende echt nieuwe favorieten ontdekt heb, maar mijn all time favorite zal altijd Love Actually blijven.

Zelf koken tijdens Kerst?

Nee, absoluut niet haha. Als ik ergens een hekel aan heb dan is dat wel koken. En tijdens Kerst wil ik alles het liefst zo relaxed mogelijk hebben. Dus nee, ik ga niet zelf koken tijdens kerst. Al zou ik er dan weer niets op tegen hebben dat een ander zou koken haha!

Favoriete cadeautje om te krijgen?

Dit mag ontzettend cliché klinken, maar gezelligheid. Dat is voor mij het allerbelangrijkste tijdens deze dagen. Het materiële zegt niet zoveel als iedereen met een chagrijnig gezicht bij elkaar zit. Maar goed qua het materiële zou ik iets van Harry Potter merchandise geweldig vinden, omdat ik dat spaar.

Leukste kerst ervaring tot dusver?

Vorig jaar kerst. Dat waren twee hele fijne stressloze gezellige dagen en heb ik echt tot en met van genoten.

Witte kerst: yah or nay?

Absoluut yah! Love sneeuw en zeker tijdens kerst. Dat is al zolang geleden dan we een witte kerst hebben gehad. Het heeft toch iets romantisch sneeuw, ben er gewoon helemaal gek op. Maar helaas wederom geen witte kerst dit jaar.

Kleur in de kerstboom?

Zeker, ik heb van alles en nog wat in de boom hangen, een kleurtje vind ik er hartstikke leuk in staan.

Vroeg op staan of lekker uitslapen met kerst?

Uitslapen, ik ben absoluut geen vroege vogel. Lekker helemaal uitslapen en dan lekker chill de dag beginnen.

Cadeautjes geven of krijgen?

Geven. Als ik ergens plezier aan heb dan is dat wel iemand helemaal gelukkig te zien met een cadeau dat ik voor ze heb uitgezocht. Niets is leuker dan dat!

Wat ga jij dit jaar doen met de kerstdagen? Let me know in the comments below!

Something is wrong.
Instagram token error.

10 Replies to “Blogmas #16 – Christmas Tag”

  1. Erg leuk weer 😀

    Ik heb nog niet echt plannen gemaakt vind het ook best om lekker in de pyjama te blijven en wat lekkers te eten te halen voor mezelf en gewoon series kijken.
    Van mij hoeft dat hele kerst gedoe niet zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.