Blogmas #15 – Weekly Diary | Harry Potter binging, druk met kerst en terug naar de 80s bij de kapper


Blogmas, Dear diary, Weekly Diary / maandag, december 16th, 2019

Deze week binge ik de laatste twee Harry Potter films, ga ik naar mijn kerstfilm in de bioscoop, ga ik naar de kapper en ben ik lekker bezig met de kerstdagen.

ZONDAG 8 december 2019 

Vandaag een rustig zondagje gehouden. Was ik aan toe. Ik heb rustig gewerkt aan de Blogmas van vandaag en ben daarna wat gaan rommelen in huis, bezig gegaan voor mijn zusjes kerstcadeau’s en de dag mooi afgesloten met Harry Potter and the Deathly Hallows. 

MAANDAG 9 december 2019 

Het huishouden staat weer eens op de planning, dit keer de keuken en de was. Toen ik deze klusjes eenmaal afgerond had ben ik bezig gegaan met twee artikelen voor Blogmas. Ik was tegen 21.00 uur klaar met alles en ben toen verder gegaan met Harry Potter and the Deathly Hallows part 2. 


DINSDAG 10 december 2019 

Eind van de middag even met mijn zusje naar de Action geweest. Zij had een aantal missies, die ze perse wilde halen en ik wilde gewoon even lekker koekeloeren. Hierna zijn we naar de McDonalds gereden om even een hapje te eten voordat we naar de film gaan. We gaan vanavond naar Last Christmas. Zoals jullie ongetwijfeld zullen weten ben ik een fervent kerstliefhebber, maar ik heb nog nooit een kerstfilm in de bioscoop gezien! (Hoe dan!? Haha) Maar daar komt vanavond verandering in. De kerst spirit leeft behoorlijk kan ik je vertellen want het was best druk in de zaal. En de film was amazing! Voor mijn allereerste kerstfilm in de bios heb ik het echt getroffen met deze! Absoluut een aanrader als je van dit soort films houdt. En ik vond het ook absoluut geen dertien in een dozijn, want het einde was behoorlijk verrassend! 

WOENSDAG 11 december 2019 

Vanochtend al vroeg uit de veren, ondanks dat ik weinig geslapen heb vernacht. Maar ik heb teveel te doen vandaag. Tevens wil ik even ter moral support voor mijn zusje staan die vanochtend haar twee bovenste verstandskiezen moet laten trekken. Yikes! Weet hoe kut de tandarts is dus I’m there if she needs me. Maar mijn nugget was een bikkel, afgezien van een beetje ge-app tussen het trekken van twee kiezen door (ze lieten haar best even wachten) heeft ze het helemaal alleen gedaan. Super trots! Kan ik nog wat van leren haha. In de avond heb ik het laatste deel van Batman gekeken die net nieuw gereleased is op Netflix – The Dark Knight Rises. Awesome film!

DONDERDAG 12 december 2019 

Mega slecht geslapen. Wat erg vervelend is want ik heb een behoorlijk to-do dagje voor de boeg. Ik ploeter me door alle taakjes zo goed mogelijk heen. Ik sluit de dag af door even de stad in te gaan en te slenteren. Ik wilde nog even langs de Hema voor de gingerbread house pakketten, ik wil dit volgende ergens met mijn zusje gaan doen. Ik ben uiteindelijk twee uur in de stad geweest was wel even lekker, even het verstand op 0 en een beetje slenteren. In de avond heb Mariage Song gekeken en daarna verder gegaan met One Tree Hill. 

VRIJDAG 13 december 2019 

Vroeg uit de veren vandaag. First thing this morning een afspraak bij de kapper, knippen en kleuren. Mijn zusje heeft op dezelfde tijd ook een behandeling staan dus we gaan samen, gezellig! Even na de middag staan we weer buiten. We drinken bij mij thuis nog even wat, ik kleed me om en we gaan richting de Intratuin. Ons even onder dompelen in de kerstsferen. Hierna gaan we even het centrum in even winkelen. We sluiten ons dagje af met een hamburger bij de McDonalds. Mijn zusje zet me later af bij huis en ik ga bezig met de blog van vandaag. 

ZATERDAG 14 december 2019 


Ik ben vandaag even kerstcadeau’s aan het uitzoeken. En aan het wachten op de eerste cadeaus die aflevert moeten worden door PostNL en DHL. In de middag ben ik zo moe dat ik me toegeef aan een dutje op de bank. In de avond vroeg mijn zusje of ik nog mee uit wilde, maar besloot voor een bankavondje te kiezen, had weinig zin om me op te tutten en om te kleden etc. Dus lekker verder gegaan met het bingen van One Tree Hill, ik ben inmiddels bij seizoen 4. 

Tot volgende week zondag guys!

Something is wrong.
Instagram token error.

7 Replies to “Blogmas #15 – Weekly Diary | Harry Potter binging, druk met kerst en terug naar de 80s bij de kapper”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.