Blogmas,  Dear diary,  Weekblog

Blogmas #1 – Weekly Diary | Start van Blogmas, kerstfilms kijken en de huishouding is helemaal op tilt!

Het is 1 december, dus dat betekent dat Blogmas officieel is begonnen! Omdat Blogmas start op een zondag leek het me leuk om te beginnen met de Weekly Diary als eerste Blogmas post. Dit betekent dat je dus dat je tijdens deze Blogmas periode iedere zondag een nieuwe Weekly Diary krijgt!

Wat is Blogmas?

Voor iedereen die nog geen idee heeft wat Blogmas nu inhoud, zal ik je dat even kort uitleggen. Blogmas houdt in dat ik iedere dag vanaf 1 december t/m 24 december een blog post. Dus 24 dagen lang kun je van mij een nieuw artikel verwachten. Blogmas eindigt op 24 december. De dag voor kerst dus. Een soort blog adventskalender haha! Hoop dat je er van geniet en laten we snel verder gaan met de eerste Blogmas post!

In deze Weekly Diary kijk ik verschillende kerstfilms, slokt het huishouden me een beetje op, ben ik weer helemaal in-to Batman en heb ik meerdere gezellige movieavondjes op de planning staan! Lees snel verder om te zien hoe mijn daagjes van 21 november 2019 t/m 30 november 2019 verlopen zijn!

Donderdag 21 november 2019


Vandaag eindelijk bezig gegaan met de huishouding. Door mijn stressvolle en hectische week is dit allemaal blijven liggen, dus hier ben ik de hele dag wel zoet mee. Mijn zusje haalt me in de avond op om samen Chinees te gaan eten en er een movie avondje van te maken. We kijken terwijl we het eten lekker aan het oppeuzelen zijn de nieuwste aflevering van Riverdale, daarna gaan we de nieuwe kerstfilm The Knight Before Christmas op Netflix kijken, echt een aanrader! Ontzettende leuke, fijne, romantische kerstfilm. 


VRIJDAG 22 november 2019 


Vandaag ben ik verder gegaan met de shitload aan wasgoed dat ik moet wassen, ophangen en opruimen. Heb het echt te ver laten komen deze keer, never again that’s for sure! Na deze ellende even de stad in geweest en daarna bezig gegaan met de Femme Luxe blog voor vandaag. In de avond heb ik wat geklept met mijn zusje aan de telefoon en heb ik Batman Begins gekeken op Netflix. 


ZATERDAG 23 november 2019 


Mijn zusje en ik gaan vanmiddag bij mij de kerstboom opzetten, we maken er een Christmastree decoration party van. Wijntje, kerstmuziek en een heleboel gezelligheid. Mijn zusje nam haar taak als mede decoreerder zeer serieus en wilde de boom zo mooi mogelijk versieren, cute! Nadat de boom klaar was hebben we een kapsalon gehaald voor het avondeten en zijn toen twee kerstfilms gaan kijken bij mijn zusje thuis, de season finale van American Horror Story en de avond hebben we afgesloten met Aladdin (the real life versie). Ik was tegen een uurtje of 3/4 in huis heb toen het begin gekeken van The Dark Knight en ben toen lekker mijn bed ingeschoten. Niets lekkerder dan het vooruitzicht van een wekker-loze ochtend!


ZONDAG 24 november 2019 


Vanochtend lekker helemaal uitgeslapen en heb het vandaag verder lekker rustig aan gedaan zoals dat hoort op een zondag. Tevens moest ik de Instagram campagne voor de Black Friday Sale van Stronger waar ik een samenwerking mee heb online gooien. In de avond ben ik The Dark Knight gaan afkijken waar ik gisteren mee begonnen was.

 
MAANDAG 25 november 2019 


Vandaag is niet mijn dag. Ik heb een hele to-do list voor vandaag liggen maar werkelijk alles zit tegen en het energielevel is 0. Ik probeer de laatste tijd om dit soort dagen te accepteren in plaats van me er hevig tegen te verzetten en me kut te voelen als ik niet zo productief ben als dat ik graag gewild had, omdat het nare gevoel dan alleen maar dubbel op gaat. Maar vandaag ben ik constant in gevecht met mezelf waardoor ik uiteindelijk een pleurishumeur krijg en me dan ook maar gewoon even afsluit van alles en iedereen. 


DINSDAG 26 november 2019 


Alle to-do’s die ik gisteren had liggen vandaag moeten doen en dat te samen met de to-do’s van deze dag. Heel vervelend. Ben dan ook de hele dag in de weer en ben pas om 19.48 uur klaar met alle taken van de dag. Ik ben behoorlijk overprikkeld door al die hectiek en besluit daarom lekker op de bank te kruipen en verder te gaan met het re-bingen van One Tree Hill waar ik gisteren mee begonnen ben. 


WOENSDAG 27 november 2019 


Een ronduit waardeloze nacht gehad. Heel erg slecht geslapen, ik vermoed dat dit deels met die hectische dag van gisteren te maken heeft alsmede met de afspraak van vanochtend waar ik erg zenuwachtig voor ben. Heb maar drie uurtjes geslapen en that was it. Echt kut. De afspraak was ook best een hoop om te verhappen en was dan ook blij dat het erop zat. Eind van de middag even een paar boodschapjes gehaald met mijn zusje, even langs de Action geweest en bij mij thuis nog wat gedronken. We hadden vanavond eigenlijk een movienight willen doen, maar ik was zo ontzettend moe dat ik dat liever morgen doe. Dus nadat mijn zusje is weggegaan ben ik Roza gaan eten geven, douchen en lekker mijn bed ingeschoten voor een paar uurtjes. En dan wat was ik opgeknapt van 2,5 uur slaap. Heb in de avond nog met mijn zusje aan de telefoon lopen kleppen en daarna ben ik verder gegaan met mijn One Tree Hill binge session. 


DONDERDAG 28 november 2019 


Vanavond lekker met mijn zusje een movieavondje gehouden. We hebben lekker een heleboel rotzooi gegeten en The Holiday, The Longest Ride en The Scent of a Woman gekeken. 


VRIJDAG 29 november 2019 


Vandaag begonnen met de voorbereidingen voor Blogmas die zondag begint. Toen ik hiermee klaar was ben ik ook begonnen met het rondsnuffelen voor de kerstinkopen. Het was fijn om even met dit soort dingen bezig te zijn. Zeker na al het hectische gedoe van de afgelopen tijd. In de avond ben ik lekker verder gegaan met het bingen van One Tree Hill. 


ZATERDAG 30 november 2019 


In de ochtend wat opgeruimd in huis en daarna lekker een lange wandeling gaan maken met Roza. Even lekker uitwaaien heeft me goed gedaan. In de middag ben ik even de stad in gegaan om te kijken of er nog een leuke nieuwe kersttrui voor me bij zat. Helaas was er wel een hele leuke maar niet meer in mijn maat. De verkoopster vertelde me dat ze waarschijnlijk wel weer binnen gaan komen volgende week dus dan wacht ik daar even op. Eenmaal weer thuis shoarma met pita broodjes gaan maken voor het avondeten. In de avond lekker op de bank gekropen en verder gegaan met het bingen van One Tree Hill, ik ben inmiddels bij seizoen 2. 


Tot volgende week guys!

Something is wrong.
Instagram token error.

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.