Blogmas

Ben ik lief geweest of stout? Schoencadeautje of zakje zout? – Blogmas 6

Het is weer 6 december en dat betekent dat de goedheiligman weer richting Spanje is. Heel veel hebben gisteravond samen pakjesavond gevierd en de kindjes waren helemaal vervoering van de Goede Sint. Ik vier geen Sinterklaas maar tot mijn grote verrassing ben ik niet vergeten door de Sint, oftewel mijn zusje. We hadden niets afgesproken voor Sinterklaas en ik had dus niets voor haar wat ik erg sneu voor haar vond toen zij met een “schoencadeautje” voor mij aan kwam. Maar ze wou daar niets over horen en zei dat ze hetzelfde pakketje ook voor zichzelf gekocht had, ze wilde mij gewoon graag een keertje verassen. En of ze dat gedaan heeft!

Ze had een giftbox van Chanel voor me gekocht waar van alles wat in zat. Kijk snel met me mee wat ik voor verrassingspakketje ik gekregen heb.

Op de achterkant van de doos kon je al een beetje zien wat de inhoud was.

Ik ga beginnen met de parfums. De lekkerste geuren van Chanel vind ik Chance en Mademoiselle, en laten deze twee geuren nu ook uitgerekend in deze giftbox zitten! Beide flesjes van 15ml maar iedereen die een beetje bekend is met de geuren van Chanel weet dat ze sterk zijn en lang blijven hangen en je weinig nodig bent, dus ik ga lang plezier hebben van deze flesjes!

Vervolgens zat er een Volume Black Lashes mascara in. Goede dikke mascara die niet tot nauwelijks klontert zelfs met meerdere laagjes blijft hij prachtig en heb je een volle bos met wimpers!

Tevens zat er een zwarte oogpotlood en wenkbrauw potlood in 1 in met een borsteltje om je wenkbrauwen in model te brengen. Deze potlood is extra waterproof bestendig en bevat vitamine A en E.

En als laatste zat er een koraalrode/roze kleur lippenstift in. Lang houdende lippenstift die je weinig hoeft bij te werken en die je lippen voedt in plaats van uitdroogt.

Kortom ik ben flink in de watten gelegd tijdens deze pakjesavond. Ik ben gek op alles dat maar met make-up, beauty of verzorging te maken heeft dus deze giftbox was een schot in de roos. En ik ben er heel erg blij mee. Dank je wel Lieve Sint (Aniek).

Heb jij nog wat leuks gekregen van de beste man gisteravond? Of als je het niet gevierd hebt heb je nog wat leuks gedaan gisteren? Let me know in the comments below.

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

16 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.