Bekende uitspraken van mannen die je aan het lijntje houden maar geen relatie met je willen


Love & Life / maandag, mei 13th, 2019

Ik kan niet verliefd worden, maar je bent wel heel erg speciaal voor me

Als je contact hebt met een nieuwe man is het natuurlijk altijd een beetje aftasten of hij dezelfde dingen wil als jij. Terwijl jij al stiekem aan het fantaseren bent over een toekomst met hem, appt hij zijn vrienden dat hij weer een nieuwe chick gefixt heeft. Die fuckboys ook! Ik heb daarom een lijstje gemaakt met typische fuckboy uitspraken waar je dan nooit, maar dan ook echt nooit meer in moet trappen!

Ik kan niet verliefd worden, maar je bent wel heel speciaal voor me

Belachelijke uitspraak. Als hij nog nooit verliefd is geweest dan is hij de juiste nog niet tegen gekomen. En ja, dat betekent ook dat jij dat niet voor hem bent. Iedereen kan verliefd worden als je daarvoor open staat, maar als hij alleen maar bezig is met lust en scoren dan zal dat voor hem nu een brug te ver zijn ja.

Mijn ex kan me niet loslaten

Of dit nu een verklaring is voor dat meisje dat altijd reacties en likes op zijn Instagram posts achterlaat, hem 4 keer per dag belt of dat het gewoon een excuus is niets met je te beginnen- het zijn natuurlijk wel red flags. Als er al een ex is dan is zij misschien nog steeds op zoek naar de antwoorden waarom hij haar hart zo gruwelijk gebroken heeft, dit is voor hem geen reden om iets nieuws uit de weg te gaan.

Ik vind je echt leuk, maar ik wil niets verpesten

Wat hij dus precies doet met een uitspraak als deze. Door jou op afstand te houden en niet serieus met je te willen zijn verpest hij het, simpel.

Ik heb gewoon best veel shit, snap je?

Pardon? Hoe moet je een dergelijke uitspraak snappen? Dit is gewoon een excuus om je niet over persoonlijke dingen te vertellen. Luister, als hij je echt leuk vind, dan verteld hij je ook de persoonlijke dingen. Simple as that.

Ik ben niet goed genoeg voor je, je verdiend beter

True that. Het enige dat ik over een dergelijke uitspraak kan zeggen is dat wanneer een man dit over zichzelf zegt, tref je hem waarschijnlijk in een zeldzame eerlijke mood. Een andere opmerking uit deze categorie is “ik ga je toch alleen maar teleurstellen” een tip van mij voor jou: neem deze woorden aan als de waarheid en run.

We hebben het nu toch leuk samen?

Deze uitspraak wordt meestal gedaan wanneer jullie the talk hebben over waar jullie nu staan met jullie relatie. Jij wilt graag een serieuze relatie, hij niet. “We hebben het nu toch leuk samen?” betekent gewoon- ik wil kunnen doen wat ik wil zonder ergens aan vast te zitten. En dat is aan jou in dit geval. Let it go woman! Move on naar iemand die wel met jou wil zijn. Je kunt nog zo je best doen of hopen dat het uiteindelijk meer gaat worden, maar nee, dat wordt het niet. Als je iemand al moet overtuigen om bij je te willen zijn, come on babe! Je verdient beter dan dat!

Kortom babes, laat je niet aan het lijntje houden door een kerel en probeer niet meer te zoeken naar signs die er toch niet zijn. Sommige kerels zijn gewoon losers en willen zich niet binden (aan jou). Move on to someone who does want that commitment with you!

Herken jij uitspraken van het lijstje hierboven? Ik ben benieuwd naar jouw fuckboy ervaring let me know in the comments below!

Something is wrong.
Instagram token error.

4 Replies to “Bekende uitspraken van mannen die je aan het lijntje houden maar geen relatie met je willen”

  1. Was toevallig dat ik nog wakker was een jou stories zag voorbij komen. Kan ik nog mooi even je nieuwe blog item lezen in bes voordat ik ga slapen.

  2. Helaas ben je erweer met je bullshit dagelijkse meuk had even de stille wens toen er geen aankondiging kwam dat jij je vuile bek zou dichthouden en geen anderen irriteren met je domme stukjes maar helaas daar ben je dan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.