9 soorten seks die je als twintiger hebt (gehad)


Love & Life / maandag, april 8th, 2019

Je twintiger jaren zijn toch vooral om te experimenteren, te ontdekken en te ervaren. En daar is seks natuurlijk een groot onderdeel van. Geen enkele vrijpartij is hetzelfde. En daar kom je vooral in je twintiger jaren echt wel achter.

Ik heb 9 voorbeelden van verschillende seks situaties voor je die je ongetwijfeld zult herkennen. Ok, let’s talk about sex baby…

1 Goedmaak seks die hebt met je lover na een ruzie.

Waar jullie ruzie ook overging, van wie doet de afwas, tot dat bezoekje aan zijn moeder, al die opgebouwde frustraties zijn toch ergens goed voor geweest. Want tijdens dat potje goedmaak seks kunnen jullie al je frustraties eruit seksen.

De perfecte “gevoelloze” one night stand.

Iedereen gaat deze een keer meemaken, de gevoelloze one night stand. Kortom eindelijk geen gezeur met emoties en verwachtingen, alleen lust. Na deze perfecte lichamelijke nacht ben jij toch een beetje trots op jezelf dat je seks kunt hebben zonder halsoverkop verliefd te worden.

3 De one night stand waarna je toch een beetje verliefd geworden bent.

Ondanks dat jullie elkaar niet goed kennen, blijf je na deze nacht toch aan hem denken. Je was zo streng voor jezelf, maar ergens is het er toch ingeslopen… een beetje verliefdheid. Stiekem houdt je na jullie nacht samen al steeds je telefoon in de gaten en check je zijn activiteit op Instagram. Oeps.

4 Shit, nog een beetje ongesteld, naja, fuck it! (Letterlijk)

Jullie zijn al een paar dates en een paar goede vrijpartijen verder, en eenmaal thuis na een onwijs broeiende gezellige avond kun je niet wachten om de kleren van elkaars lijf te scheuren. En opeens schiet er een flits van een korte gedachte door je heen, shit ik ben nog een klein beetje ongesteld. Naja, je lust overwint het op dat moment en je doet het gewoon. Een beetje volwassen man met dezelfde gevoelens moet er maar mee dealen.

5 Seks met die ene vriend waarvan je dacht nooit het bed te delen- tot het gebeurde.

Voor sommigen is het de buurjongen met wie je letterlijk opgegroeid bent. Hij kent je van de tijd voordat je borsten had. En zo zit je samen een filmpje te kijken en voordat je het weet zijn jullie verwikkeld in een vrijpartij. En je had hem nog zo duidelijk gemaakt dat jullie alleen vrienden zijn, oeps!

6 De oncomfortabele seks ergens outdoors.

Of het nu met je vriendje was of met een random hook-up, iedere vrouw maakt een keer dat moment mee dat de lust zo de overhand heeft dat wachten tot aan huis geen optie is.

7 De seks waarvan jij ontdekte dat jij het wel graag ruig doet.

Terwijl jullie aan het zoenen waren duwde hij je met een beste kracht hard tegen de muur. Hij trok een beetje aan je haar, en jij vond het zo fijn dat hij je nagels in zijn huid had staan. Dit zijn ook doorgaans de vrijpartijen die je altijd bij zullen blijven.

8 De eerste keer dat je na een lange relatie weer seks hebt met iemand anders.

Dit kan best een beetje onwennig voelen. Want je hebt jarenlang hetzelfde lichaam op je gevoeld. En opeens kijk je op naar een heel ander persoon. Je bent immers gewend geraakt aan het lichaam en de behoeftes van je ex, en je hebt geen idee wat deze nieuwe persoon opwindend vindt. Ook het nieuwe heeft een appeal, geef het een kans, wie weet opent het hele andere deuren voor je.

9 Dat moment dat je weet dat je mannen praktisch alles kunt laten doen- whenever.

Er komt een moment in je twintiger jaren dat jij je heel zelfverzekerd gaat voelen. Je zit eindelijk lekker in je vel, voelt je zeker als vrouw en weet hoe de aandacht op jezelf te vestigen. Dit kan best een “sport” worden om te zien welke man er nu weer voor je vrouwelijke charmes valt. To be continued… for sure….

Wat is jou twintiger moment? Eentje die je echt bij gebleven is? Ik ben heel benieuwd let me know in the comments below!

Something is wrong.
Instagram token error.

8 Replies to “9 soorten seks die je als twintiger hebt (gehad)”

 1. Mijn ultieme 20 moment is toen ik seks had met de broer van mijn beste vriendin. Mijn beste vriendin en ik waren alleen bij haar thuis en gingen aan de vodka voordat we het wisten waren we ver heen.
  Mijn beste vriendin was KO en toen kwam haar broer binnen en door geen remmingen kwam er van het ene het andere. Maar stiekem kan ik hier best nog van genieten hoor als ik hieraan terug denk. Niemand weet het ook zelfs mijn beste vriendin niet

 2. Echt een leuke blogpost weer meis 🙂
  Mijne is nummer 2, ik had nooit verwacht sex te kunnen hebben zonder gevoel en toen dat toch gebeurde vond ik dat wel een hele mijlpaal

  1. Jij moet je grote mond eens houden!
   Als deze site je niet aanstaat moet je hem niet bezoeken.
   Houdt je negativiteit voor je en zeker die grove woorden

 3. Hahaha zo true dit :’-D
  Mijne is die vriend waarvan je dacht dat er nooit wat mee ging gebeuren. Een jongen met wie ik ben opgegroeid schaam me er tot op heden nog voor we zijn ook geen vrienden meer haha

 4. Jou blogs maken mijn dagjes altijd zo veel leuker.
  Ik herken je laatste punt heel erg dat van tot jezelf komen als vrouw dat was best een bijzondere wetenschap dat je opeens realiseert dat oude onzekerheden geen waarde meer hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.