Energieboost met de koffiescrub van Kruidvat


Beauty & more / dinsdag, maart 12th, 2019

Vorige week was ik even aan het rondstruinen in de Kruidvat en mijn oog viel op deze koffiescrub. Dit leek me dan ook echt een product voor mij want de geur van koffie op de vroege ochtend vind ik 1 van de heerlijkste geuren die er is. Ik had wel gehoord van koffiescrubs, maar zelf heb ik er geen ervaring mee.

Allereerst wil ik even een compliment geven over de verpakking, het ziet er zo vrolijk uit met de bonen en het roze. Verder is het een grote tube van 200ml en is het 12 maanden houdbaar.

Kruidvat schrijft het volgende over deze scrub:

Kruidvat Douche Scrubgel Coffee Boost is een intense scrubsensatie voor het lichaam. De frisse gelformule verrijkt met natuurlijke koffiescrub verwijdert de dode huidcellen en oneffenheden van de huid en geeft direct een energiek en glad huidgevoel. Het toegevoegde pro-vitamine B5 helpt de vochtbalans van de huid te reguleren.

Om gelijk even met de deur in huis te vallen, de geur van deze scrub is heerlijk! Een combinatie met chocolade en koffie. Love it. De geur is intens, hier moet je wel van houden, anders is dit product niet echt voor jou.

De scrub is een donkere gel die dikke korrels bevat. De gel heeft een best dunne structuur, dat had ik niet verwacht, dus je moet even goed oppassen met hoe hard je in de flacon knijpt.

Het gebruik van deze scrub vond ik wel heel erg fijn. Het aanbrengen op de huid en het scrubben voelde echt fijn. De heerlijke geur erbij maakte het echt wel compleet voor mij.

Ik ben echt heel erg enthousiast over dit product. Ik zag dat dit product best al een tijdje verkrijgbaar is, dus ik hobbel een beetje achter de feiten aan. Maar ik ben blij dat ik er onverwacht tegen aan gelopen ben in de Kruidvat vorige week.

Het is gewoon een ontzettend fijn product doordat de scrub een douchegel structuur heeft in plaats van de “normale” scrubs. Ik vond daardoor de manier van aanbrengen en gebruiken een stuk prettiger. De scrub blijft goed zitten onder de douche, dus je moet echt wel even het product goed van je lichaam wassen.

Zoals de verpakking je al belooft geeft deze scrub je echt een boost tijdens je douche momentje. Kortom: dit product is echt een aanrader!

Zijn jullie al bekend met dit product?

Something is wrong.
Instagram token error.

5 Replies to “Energieboost met de koffiescrub van Kruidvat”

  1. Dit product ligt inderdaad al even in de winkel. Grappig dat jij er dan pas nu tegenaan bent gelopen. Al moet je dan ook wel echt op zoek gaan natuurlijk. Hele leuke blogpost.

  2. Nog nooit van een koffie scrub gehoord maar het lijkt me wel een heerlijk product. Ik ga morgen even kijken of ze hem hier nog verkopen in de Kruidvat. Thanks voor de tip meis!

    Xoxo

  3. Nou ik ben best wel into de nieuwste trend en hypes maar ik had ook nog nooit over dit product gehoord. Ik ben net als jij ook helemaal gek op de geur van koffie dus ik denk wel dat dit iets voor mij is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.